Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. október 08.
 

Eddig döntései miatt kritizálták Tóth Gabit az interneten, most merész szoknyája miatt támadják. Komoly vita indult, arról volt-e bugyi Tóth Gabin.

A múlt héten a mentorházban Tóth Gabi az X-Faktor egyetlen női mentora megmutatta nőies és szexis oldalát. A fórumozok szerint egy kicsit többet is.

Amennyire én láttam, szerintem nem volt rajta bugyi, többször is visszanéztem és tényleg úgy tűnt - írja a Bors egyik olvasója. A véleményével nincs egyedül, rengeteg néző látni vélte Gabi féltett testrészét.

Gabit korábban döntései miatt is támadták, erről bővebben
itt olvashat.

A lap megkereste a műsor kreatív főszerkesztőjét, Schiwert-Takács Lászlót.
Gabi gyönyörű nő, akinek egyszerűen csodás lába van. A nézők pedig szeretnek szép embereket nézni, ha Gabi nem lenne ennyire tehetséges énekesnô, akkor is bőven lenne keresnivaló­ja a képernyőn mert ilyen dekoratív.

Azoknak üzenem, akik látni vélték Gabi intim részeit, hogy egyetlen nő sem a combján hordja a szeméremajkait, legalább nézzenek meg egy biológiakönyvet – mondta.

Úgy gondolom, ez volt az utolsó lehetőség, hogy a nézők láthassák ezt az isteni lábat, mert Gabi a következő húsz adásban egy pult mögött fog ülni – zárta Schiwert-Takács László.

Hír7, Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon